9 Nisan 2012 Pazartesi

İlk imax 3D deneyimim

Sahildeki güzel yemekten sonra bu güzel günü sinemaya giderek tamamlayalım dedik.. Titanların Öfkesi filminde ısrar edince beyler bir de imax 3D'yi denemek adına gittik İstinye Park'a.. 9 buçuk seansıydı ama film nerdeyse 10'da başlayınca biraz sıkıcı oldu.. Neyse başladı bu kez de dağıtılan gözlükler hatalı olduğu için sıkıntı oldu.. Yandaki boş koltukta bir önceki seansta kullanılmış gözlükler unutulmuştu, onları deneyince muradıma erdim, görüntü güzeldi :) Bu arada İstinye Park aldığı parayı kesinlikle hak etmiyor.. Eski gözlükleri kullanmasam, çözüm yok, yansımalı bozuk gözlüklerle izleyecektim filmi.. imax 3D'ye gelince 3D'den çok da bir farkı yok..


Bu arada filmde aksiyon bol, oyuncu seçimleri de başarılıydı. 3D de keyifli, zaman zaman koltuğun yerinden oynadığını falan hissettim, üzerime doğru gelen taşlar falan, o kadar kaptırmışım ki :)
Konusu; Zeus'un oğlu yarı tanrı Perseus'un canavar Kraken'i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar arasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir. İnsanların bağlılıklarını azaltmaları sonucunda hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon'un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus'u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus'e düşer..


Oyuncular; Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Edgar Ramírez, Toby Kebbell, Rosamund Pike



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...